Marius Pellegrini

Numele meu este Marius Pellegrini. Sunt antreprenor în publicitate, trăiesc, locuiesc și lucrez aici, în Sectorul 2.

Deși sunt mulțumit cu ceea ce am realizat până acum în propria-mi viață, nu pot rămâne indiferent la ce văd jur: proasta calitate a vieții oamenilor din Sectorul 2.

Cei 30 de ani scurși parcă au ocolit Sectorul nostru care a rămas blocat undeva în trecut. Izul comunismului bântuie, încă, ca o fantomă. Blocuri gri, școli ca niște pușcării, copaci decapitați și senzația că trăim într-o parcare gigantică. Suntem sufocați de gunoaie și poluare, iar instrumentul magic de făcut curățenie e „măturoiul” din alt secol. Pe post de proiecte turnăm bordură peste bordură și plantăm gazon ca „să furăm ochii lumii”.

Prioritatea mandatului meu va fi siguranța sub toate formele ei:

  • Paza în școli - până astăzi, s-au derulat o serie de licitații la suprapreț pentru paza școlilor, iar deseori vedem pe post de paznici persoane care nu pot interveni prompt și rapid în caz de pericol.
  • Siguranța banului cheltuit corect - Am primit zeci de sesizări ale cetățenilor ce vizau fie investiții inutile, fie calitatea proastă a lucrărilor. Banii noștri trebuie să se regăsească în lucrări utile și de calitate, ce ne îmbunătățesc viața, iar un control al calității este o responsabilitate necesară într-o societate corectă și modernă.
  • Eficientizarea activității Poliției Locale - Plătim paza pentru piețe, școli, parcuri, spații verzi, dar plătim și poliția locală. Și, totuși, continuăm să avem o mafie a piețelor, vandalisme, șantiere ce nu respectă legislația, mașini parcate ilegal ce blochează vizibilitatea și pun în pericol viața oamenilor. Consider că Poliția Locală are o legislație pe care nu o aplică și ar putea fi mult mai eficientă. Din nou, vigilența și prevenția sunt importante pentru siguranța oamenilor.

Sectorul 2 are un buget generos, însă contribuțiile noastre la bugetul local nu se regăsesc în mai nimic şi nici noi nu avem un trai mai bun și mai civilizat. E timpul să protejăm viața şi banul public cu măsuri concrete. E timpul schimbării.