Angel Croitoru

Mă numesc Angel Croitoru, am 53 de ani și sunt locuitor al sectorului 2. Am absolvit Facultatea de Psihologie și, pentru că e timpul schimbării, sunt masterand la Universitatea București, Facultatea de Administrație și Afaceri – Administrație Publică și Eficientizarea Sistemului Administrativ. Am intrat în politică, ca membru USR, după evenimentele din 10 august, atunci când am înțeles că, fără implicarea directă a oamenilor care vor o schimbare, schimbarea nu va veni.

Motivul principal pentru care am decis să mă implic în administrația locală este acela că, de 30 de ani, am sperat într-o schimbare care, din păcate, nu s-a produs.  O administrație eficientă și interesată de calitatea vieții cetățenilor poate rezolva treptat toate problemele care ne afectează viața zi de zi.

Am decis să candidez pentru un loc în Consiliul Local al Sectorului 2 din dorința de a participa activ la implementarea acestei administrații. În mandatul meu de consilier voi fi implicat în soluționarea cu prioritate a problemei salubrizării și a problemei locurilor de parcare. Voi milita ca investițiile să nu fie făcute doar „la vedere”, pe marile artere, în locuri cu vizibilitate. Investițiile sunt necesare și pe străzile secundare sau în cartierele mărginașe.

Vreau să fiu acel consilier local pe care cetățenii îl pot întâlni pe stradă și căruia îi pot prezenta problemele sectorului, pe toată perioada mandatului. Vreau să fiu ceea ce trebuie să fie un consilier local: vocea cetățenilor și reprezentantul lor. E timpul schimbării!